Meny
 
blomsterkrans

Pynt med blomster til advent

Vi er snart i gang med den magiske julehøytiden, og det er tid for å pynte til advent!

Start nedtellingen til jul.

Hva er vel hyggeligere når det er mørkt ute, enn å tenne adventslys og starte med de tradisjonelle juleforberedelsene. I år har vi utrolig mange spennende interiørprodukter som skaper det lille ekstra sammen med blomstene. Mange ønsker å følge nostalgiske tradisjoner og pynter med lilla eller røde farger til advent. Dersom du ønsker det – har vi et variert utvalg av planter og avskårne blomster i disse fargene.

 

 

Pynt med hvitt til advent

De siste årene er det mange som har gått over til å pynte med hvitt til advent. Dette gir et rent og delikat uttrykk. Gull, sølv, grønt og natur passer fint sammen med det hvite, og gir en følelse av glitrende vinter. Både hjort, duftlys, tinnsoldater og ballerina er populære produkter som passer fint til adventstiden. Dersom du velger hvite nyanser til advent trenger du ikke å gjøre de store endringene når det nærmer seg jul. Sort kan også være lekkert til advent. Du får da en mer glamorøs og moderne stil.

 

 

Nyt adventstiden sammen

Adventstiden var i gamle dager også forbundet med faste. Dette for å sikre åndelig forberedelse til feiringen av Jesu fødsel. Nå for tiden er det ingen måtehold i adventstiden. Vi bruker denne perioden til julebord, julebakst og juleshopping. Mange ønsker også fokus på samhold og hygge, og bruker tiden med familie og venner til å roe ned. Å ha juleverksted er en hyggelig ting man kan gjøre sammen før jul.

Dørkranser, adventsdekorasjoner og mosekuler er eksempler på pynt du kan lage selv. Ta gjerne en titt i vårt nye julemagasin, og ta turen innom butikken for mer inspirasjon.

 

 

 

 

// mester grønn //

Sist endret - 27 november 2017