Meny
 
hårtrender

Høstens hårtrender

I høst skal linjene være softe og fargene duse. Naturlig, feminin, og selvsikker. Slik beskriver Nikita Hair høst- og  vintermoten for hår og makeup.

Skreddersydd hårfarge

Hairpainting er en teknikk vi vil se mye mer av framover. Det er en måte å skreddersy fargene direkte til hver enkelt. Lyse, mørke og mellomtoner blir nøye plassert slik at de fremhever dine beste sider. Vi tar balayage teknikken et steg videre for å kunne tilpasse fargene enda bedre til hver kunde! Blorange, metallics, og cool brunettes er begreper å merke seg denne sesongen, sier Laila Pettersen, Art Director i Nikita Hair Norden.

 

 

Våre frisører er oppdaterte på trender, og tilpasser klipp og farge slik at det fremhever personligheten til hver enkelt kunde. Kolleksjonen til høst/vinter gjenspeiler dette. Vi har sett på modellene og skapt frisyrer som vi mener passer til dem. Utrykket er naturlig, ikke for stramt og dandert. Vi har latt håret få lov til å leve og ikke overstylet det. Håret har fått en klipp som kan flyte fritt, og en farge som komplimenterer klippen, sier Pettersen.

 

Naturlig look som kundene vil elske

Administrerende direktør i Nikita Hair, Mette Engeli, er veldig stolt av den nye kolleksjonen som nå lanseres, jeg er sikker på kundene vil elske den. Vi er opptatt av å alltid gi de beste rådene
til kunden og hjelpe dem med å finne en stil som passer hver enkelt. Med denne kolleksjonen kan kundene få en naturlig look, som fremhever personligheten. Denne kolleksjonen viser bredde og faglig dyktighet, sier Engeli.

 

  • Insta_kolleksjon5.jpg
  • Insta_kolleksjon4.jpg
  • Insta_kolleksjon.jpg

 

 

// nikita hair //

Sist endret - 02 oktober 2017