Meny
 
dame i undertøy fra Change

Love all shapes

CHANGE hyller kvinnekroppen, fordi den er god nok som den er!

Undertøyskjeden CHANGE hyller kvinnekroppen i deres neste kampanje.
Kvinnekroppen er flott akkurat som den er, og vi skal være både stolt og fornøyd med slik vi ser ut.

”Love all shapes” er virksomhetens nyeste tiltak for å få kvinner til å fokusere mer på det de har, fremfor det de ikke har – når det gjelder kropp og utseende. De ulike størrelsene skal ikke være et fokus, for hos CHANGE elskes alle fasonger.

 

 

CHANGE bruker nå bevisst flere typer modeller med ulik kroppsfasong. Dette fordi disse gjenspeiler kundene som handler hos CHANGE, men også viser hvor forskjellig kvinnekroppen kan være. CHANGE har manglet bredde blandt sine modeller, og er nå stolte over å ha fått med seg Denise Bidot, en internasjonal modell – på laget! Denise stiftet i 2016 ”No Wrong Way Movement” med et mål og en visjon om å oppfordre alle til å omfavne seg selv, og å være autentisk! Bevegelsen handler om selvtillit og stolthet blandt mennesker, og bunner i samme verdier som  ”Love all shapes”.


Kampanjens kjerne kan minne om holdningskampanjen Sisterhood by CHANGE som ble lansert av CHANGE i Norge i 2016, og nå i Danmark med danske ambassadører. Med et tydelig budskap om at alle er gode nok som de er, og at kvinner må bli flinkere på å løfte hverandre opp. Sisterhood by CHANGE kan du lese mer om her 

 

 

// change //

Sist endret - 02 oktober 2017