Meny
 

Høstens store salg- Nå starter Prisfesten!

prisfest_oktober_2018

Gled deg til høstens Prisfest her på AMFI Alta! Vi har samlet sammen de beste tilbudene og de største rabattene. Salget starter torsdag 18.oktober, og da har du tre dager på deg til å gjøre høstens beste kupp.

JAKTEN PÅ DE BESTE TILBUDENE

Enten du ønsker salg på vinterklær, interiør, sko, tilbehør eller elektroniske dingser så bør du følge med på Prisfestdagene. Vi har nemlig gode tilbud på det meste du og familien trenger!


SE VÅRE PRISFESTTILBUD HER

 

 

Klikk på bildet og se våre Prisfesttilbud! 

 

 

KJØP & VINN


Vil du vinne et weekendopphold for to personer på et valgfritt Thon Hotel? I år får du nemlig et bonuskort når du handler hos våre butikker under Prisfest. Handle i tre butikker og få stempel på kortet når du handler. Skriv NAVN + TELEFONNUMMER på ditt bonuskort og lever i svarkassen som er plassert ved glassheis i 1. etasje. Du kan vinne en hotellweekend for to på valgfritt Thon Hotel i Norge! I tillegg gir vi også bort gavekort på 1.000 kr og 500 kr. Om du handler flere butikker enn bare tre så er det selvsagt lov å levere inn flere bonuskort ! Jo mer du handler, jo større vinnersjanse får du.

 

FINN & VINN

Finn en PRISFEST-TAG i butikk og VINN gavekort.
Tor-lør vil vi gjemme PRISFEST-TAGS i ulike butikker, med GAVEKORT verdi 200kr – 500kr – 1000kr som premie. Finner du en tag, vinner du et gavekort med oppgitt beløp.

 

 

SPINN & VINN

Prøv lykken med vårt lykkehjul og vinn fine premier. Ett spinn pr. person. Treffer du på et premiefelt, får du utdelt premien med det samme

   

| FREDAG KL 14-18 | LØRDAG KL 12-16 |

- Spinn & Vinn. Prøv lykken med vårt Lykkehjul

- Gratis Popcorn & Sukkerspinn

Ved glassheis i 1. etasje

 

 

BARNAS PRISFEST

Besøk vårt aktivitetsbord plassert ved RINGO 
- Dekorer din egen nøkkelring
- Tegnesaker
- Dekorer din egen maske

 

Vinn Lommebok med gavekort!

Amfelia og Oskar har gjemt lommebøker hos Ringo. Lommebøkene inneholder et gavekort verdi kr 100,-
Finner du en lommebok, så vinner du lommeboken og innholdet.

 

 

Finner du Oskars regntøy?

Oskar har rotet bort regntøyet sitt. Kan du hjelpe han å finne det? Benytt konkurranseskjema plassert på aktivitetsbord ved Ringo. Når du har funnet alt regnutstyr, kan du levere svarskjema i svarkassen ved aktivitetsbordet.

Vi trekker ut 5 vinnere som får Amfelia og Oskar Paraply.

 

 

Det er hos AMFI det skjer!
Så merk deg  Prisfesten 18.-20.oktober.

 

Sist endret - 17 oktober 2018