Meny
 

Zavanna åpner ny motebutikk for damer på Amfi Alta

Zavanna åpner på AMFI Alta

Zavanna-konseptet inspirerer sine kunder med feminine og moteriktige plagg til konkurransedyktige priser. Vår kolleksjon består av alt fra fritidsklær til jobb- og festantrekk og 8. mars åpner Zavanna på AMFI Alta.

Zavanna er en etablert landsdekkende butikkjede innenfor damemote. Kolleksjonen blir først og fremst solgt gjennom egeneide butikker fordelt over hele landet.

Fra 2006 er det etablert 80 egeneide Zavanna-butikker i kjøpesenter og i sentrale handelsstrøk i Norge. 

ÅPNINGSTILBUD
30% på HELE butikken  

Om Konseptet

I våre butikker vil du alltid finne nyheter, nye farger og gode basisplagg. Zavanna tilbyr gode passformer i str. 34-46 og str. S-XXL. Våre kunder er voksne kvinner i alderen fra 30 år og oppover.

Zavanna ønsker å tilby matchende produkter og hele antrekk med god passform.

 

Stor åpningsfest

AMFI Alta er et flott senter med unik beliggenhet midt i Alta sentrum. Det er et stort markedsgrunnlag og senteret trekker kunder fra hele Finnmark. Vi er overbevist om at det er plass til en Zavanna butikk i Alta. "Vi gleder oss til å åpne denne butikken" uttaler regionsleder Eva Sjøvold og ønsker alle velkommen til stor åpningsfest på selveste
kvinnedagen den 8. mars. Det ventes stor kundetrafikk i forbindelse med Finnmarksløpet den helgen, så dette er et fint tidspunkt å åpne ny butikk.

  

 

 

// ZAVANNA //

 

 

Sist endret - 06 mars 2018