Meny
 

Egg- og avokadosalat med kalkun

Egg og avokadosalat med kalkun

Bilde og oppskrift er hentet fra matprat.no

Med fullkorntortilla fylt med egg- og avokadosalat, kalkunpålegg og spinat får du en sunn og knallgod start på dagen. Rekker du ikke sette deg ned og spise den kan du bare ta den med på veien. Retten kan også fungere som en god lunsj eller en rask middag.

Egg- og avokadosalat med kalkun

Kategori: Sunn  Vanskelighetsgrad: Enkel  Porsjoner:Tid: Under 20 min

 

Ingredienser

8 stk egg

3 stk små avokado

4 ss cottage cheese

2 ss finkuttet frisk gressløk

1/2 ts salt

1/4 ts pepper

4 stk små fullkorntortilla

200 g frisk spinat

100 g naturell kalkunpålegg

 

Slik gjør du

Kok egg i 10 minutter og avkjøl dem under rennende kaldt vann. Skrell eggene.
Kutt egg og avokado i mindre biter. Bland sammen avokado, cottage cheese, gressløk, salt og pepper. Vend inn eggebitene.
Fordel avokadosalat, spinat og skiver av kalkunfilet på tortillalefser. Rull sammen og server.

 

Næringsinnhold

Energi: 506 kcal

Fett: 33.2 g

Protein: 28g

Karbohydrater: 20.2g

Jern: 4.2mg

 

Næringsinnhold er eregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

 

Kilde: matprat.no

 

// BUNNPRIS & GOURMET //

Sist endret - 09 januar 2019