Meny
 

Endelig åpner Big Bite på AMFI Alta

Big Bite

Big Bite leverer rask og rimelig mat til folk i farta. Amfi Alta blir vår avdeling nummer 58 i Norge. Kundene våre er i alle aldersgrupper, men vi er spesielt populære blant ungdom og unge voksne.

Gratis Big Bite på åpningsdagen torsdag 8. mars 

På åpningsdagen byr vi på gratis Big Bite til de som besøker oss mellom klokken 16-17 torsdag 8. mars. Da serverer vi bestselgeren vår: 1/2 sub med ost & skinke. Vi gleder oss veldig til at så mange som mulig får smake på Big Bite denne dagen og ønsker alle hjertelig velkommen.

Ferske og smakfulle subs

Big Bite er et tidsriktig og sunnere alternativ i fast food-markedet, og hovedproduktet vårt er ferske og smakfulle subs laget av gode råvarer. Subene våre bakes og leveres fersk fra lokal baker hver morgen. Hos Big Bite har du full valgfrihet, og vi smører sub’en din akkurat som du vil ha den. 

Dagens

Et av Big Bite sine mest populære tilbud er «Dagens». Dagens-menyen består av en ny smak fra mandag til fredag og koster kun 29 kroner. Det kaller vi rask og rimelig mat i farta. I tillegg har vi regelmessige kampanjer. Kampanjene kan bestå av alt fra nyheter til kundefavoritter til superpris. 

Last ned Big Bites egen APP, og få lojalitetskort

Big Bite verdsetter lojale kunder og i Big Bite-appen har vi samlet flere lojalitetskort både på mat og drikke. I tillegg har vi egne tilbud som går ut kun til de som bruker appen vår.
Vi kaller kundene våre for #bigbitere eller enda bedre #ektebigbitere

Appen er tilgjengelig både i Google Play og i AppStore. 

 

 

 

 

 

 

Velkommen!

 

 

// BIG BITE //

 

Sist endret - 05 mars 2018