Meny
 

Glitter Alta søker butikkselger - tilkallingshjelp


Glitter er markedsledende innen motesmykker og tilbehør i Norden. Totalt finnes det ca 205 butikker i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Glitter tilbyr kvinner i alle aldre et bredt spekter av rimelige motesmykker og tilbehør, kombinert med personlig service. Vi er spesialister på styling, og har forslag på hvordan man med små forandringer kan forbedre sin personlige stil. Glitter er et datterselskap av handelshuset Bergendahl & Son, eid av familien Bergendahl-Mylonopoulos i tredje og fjerde generasjon. Trading House Bergendahls består av Bergendahls Food (med, blant annet Citygross, EKO), Granit og Glitter.

Fokusert salg og utmerket service gir gode resultater.
Dette er Glitters oppskrift på suksess. Hos Glitter har du varierte arbeidsoppgaver og mye egenansvar. Kunder og kolleger er positive, og du får jobbe med det beste som finnes – salg, trender og mote! Din erfaring med kundeservice og salg har gitt deg trening i å jobbe effektivt og selvstendig mot oppsatte mål.

Du ser utfordringer i stedet for problemer. Mote er din lidenskap, og du har en engasjert og ansvarsfull personlighet. Du er trygg på deg selv og vil satse på egen utvikling. Med andre ord er du en Glitter-person med stor G.

Vi har utfordringer, målene er høye og selskapets karrieremuligheter er åpne for deg. Vi støtter deg på veien mot vår felles framgang.

Vil du satse på deg selv – kom til Glitter!

Vi ser etter en butikkselger

Stillingen er etter behov og det vil være et større behov i perioder som ved ferie, fravær og ved høy sesong, slik som november og desember. Det kan være behov for fast stilling etter hvert.

Det er ønskelig med erfaring fra lignende stilling.

Det må påregnes vakter på både dag, kveld og helg.

Kun søkere over 18 år vil bli vurdert for stillingen.

Søknadsfrist: 10.05.18
Tiltredelse: Etter avtale


Dersom du har spørsmål om stillingen kan butikkleder Kristine kontaktes på tel 468 32 412, eller send en e-post til alta@glitter.no

 

 

 

Alle søknader må sendes via vårt elektroniske system HER