Meny
 
Frisøren for hele familien

Hairshop - Frisøren for hele familien

Hairshop på Amfi Råholt tar imot hele familien til juleklipp.

 

Om du følger motene og vil ha noe nytt og kult, eller om du velger den trygge og kledelige favorittfrisyren igjen og igjen: De 4 frisørene på Hairshop gir deg det du vil ha.

 

Ved å delta på kurs jevnlig, har vi alltid kunnskap om de nyeste trendene innen farge og klipp, i tillegg til at vi holder vedlike de klassiske teknikkene som vi aldri blir lei.

 

Vi friserer både damer, herrer og barn, og gir gratis veiledning rundt frisyrer og produkter til alle våre kunder. Derfor får du ikke bare en god frisyre: Du får også tips om hvordan du tar vare på håret ditt og gjør eventuell styling så enkel og effektiv som mulig.

 

På Hairshop fører vi merker som Eleni & Chris, Wella Professional, Redken, TIGI, Kms og Moroccanoil, og har alltid et stort utvalg for alle hårtyper.

 

Bestill time eller kom innom! Hver mandag er Barnas Dag, hvor vi gir 100 kroner i rabatt på barneklipp. På tirsdager er det Honnør-dag, hvor vi gir både honnør- og uførerabatt på hele 30 %.

 

Dette er en frisørsalong for alle, og du er hjertelig velkommen til en hyggelig og kledelig klipp.

 

Dette er en nettilpasset artikkel fra AMFI Eidsvolls julemagasin 2016. Klikk her for å se artikkelen i julemagasinet, og klikk her for å lese hele magasinet. De omtalte virksomhetene i julemagasinet har betalt for redaksjonell annonsering.

Foto: Wenche Hoel-Knai og produsentene.

 

 

Sist endret - 28 november 2017