Meny
 
Best i sengen

Hansen & Dysvik - Best i sengen

Å ha det fint på soverommet er en av årets store interiørtrender.  Uansett hvilken seng du har, skal vi kunne hjelpe deg med å finne gode dyner og puter, vakkert og behagelig sengetøy, tepper og lekre pynteputer.

Sengetøy kommer i mange kvaliteter, hver med sine egenskaper. Alle våre sengesett er i 100 % bomull for den beste kvalitet og komfort. Her er en oversikt som hjelper deg med å velge.

Kom innom oss hos Hansen & Dysvik for å se hele utvalget!

Lin

Lin har vært dyrket og brukt i tekstiler i flere tusen år. Det er et populært valg til sengetøyet, mye grunnet sine gode fuktabsorberende egenskaper. Lin har en fabelaktig slitestyrke og føles svalt og behagelig mot huden. Dessuten tar det seg godt ut med sin naturlige og avslappede stil.

Fin bomull

Fin bomull er en favoritt for mange. De deilige dyne- og putetrekkene i fin bomull fremstilles av kardet garn og gir deg en naturlig mykhet som varer lenge.  

Flanell

Flanell er varmt og lunt på kalde netter. Ved bruk av børstet bomull får flanellsengetøyet en fantastisk mykhet. Helt herlig til julen – og ikke minst et godt valg på hytta!

Sateng

Sateng tilfører sval hverdagsluksus til soverommet. For å oppnå den spesielle glansen i satengen, brukes de tynne langfibrede bomullstrådene i produksjonen.

Krepp

Hvis du vil ha en luftig og behagelig opplevelse, anbefaler vi gjerne krepp. Kreppsengetøyet lages av vevd bomull som etterbehandles for å få frem den unike kreppeffekten.

 

Dette er en nettilpasset artikkel fra AMFI Eidsvolls julemagasin 2016. Klikk her for å se artikkelen i julemagasinet, og klikk her for å lese hele magasinet. De omtalte virksomhetene i julemagasinet har betalt for redaksjonell annonsering.

Foto: Wenche Hoel-Knai og produsentene.

 

 

Sist endret - 28 november 2017