Meny
 

Mix - The perfect match

Mix tilbyr deg The Perfect Match i julestria som ellers i året, nemlig burger og shake!

The perfect match

Hamburgeren – en suksesshistorie

I Eidsvoll har hamburgere slik vi kjenner dem i dag blitt servert siden 1970-tallet. Men hakket kjøtt blandet med melk og krydder i kjøttkakeform har blitt laget i uminnelige tider. Kanskje ble det servert hjemmelagde kjøttkaker i deilig brun saus i Eidsvollbygningen i 1814?

 

Selve ordet "hamburger" kommer fra den tyske byen Hamburg, hvor kaker av storfekjøtt ble lagt mellom brødskiver og fikk navnet "hamburgersandwich".

 

På midten av 1800-tallet var Hamburg en av verdens viktigste havnebyer, og amerikanske sjømenn begynte å spørre etter en sandwich Hamburger style i New York. Dermed ble hamburgeren spredd til USA og har bare blitt mer og mer populær, og serveres i dag i utallige variasjoner.

 

Burger og shake hos Mix

Hos oss på Mix har vi også mange varianter og tilbehør du kan velge mellom. Vi bruker kun det beste kjøttet med 99 % kjøttinnhold og har masse godt tilbehør til. Topper du det hele og velger en av våre populære gourmetshakes som drikke ved siden av og nyter det med kjæresten eller en god venn, får du The Perfect Match!

 

Håper det smaker, velbekomme!

 

 

Våre gourmetshakes lages av Hennig Olsens fløtesoftis, melk og forskjellige siruper og strø.

Vi lager også shake basert på kuleis etter fritt valg mellom våre 24 slag i kuleis-disken. Dette gir deg tusenvis av valgmuligheter og variasjoner!

 

 

 

 

 

 

Dette er en nettilpasset artikkel fra AMFI Eidsvolls julemagasin 2016. Klikk her for å se artikkelen i julemagasinet, og klikk her for å lese hele magasinet. De omtalte virksomhetene i julemagasinet har betalt for redaksjonell annonsering.

Foto: Wenche Hoel-Knai og produsentene.

 

Sist endret - 28 november 2017