Meny
 

AMFI Larvik Kundeklubb

– gode handleopplevelser

Som medlem i vår kundeklubb mottar du eksklusive tilbud på sms og e-post. Du vil også få invitasjoner til førsalg, kundekvelder og eventer.

 

Medlemskapet er gratis, og du vil høre fra oss ca. fire ganger i måneden.

Meld deg inn via sms

Send sms med kodeord LARVIK til 2070

 

For å melde deg ut send sms STOPP LARVIK til 2070

 

Du kan også melde deg inn ved å bruke skjema under:Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.

Opprett bruker

Mobilnummer:
Passord:

Vi kunne ikke finne en bruker med denne kombinasjonen av mobilnummer og passord.

Vi kunne ikke finne en bruker med dette mobilnummeret.

Oppgi gyldig mobilnummer

Allerede registrert? Passordet ble sendt til telefonnummeret du oppga.

Neste Neste

 

 

 

            

Takk for at du er medlem av AMFI Larviks kundeklubb.

 

AMFI Larviks kundeklubb er lagt opp som en elektronisk basert tjeneste. Medlemskommunikasjon er gratis og foregår primært via sms og e-post.

 

Vi gjør oppmerksom på at AMFI Larviks kundeklubb benytter auto-oppslag for å gjøre registreringen enklere for deg. Personopplysninger som hentes ut automatisk er navn, adresse, kjønn og fødselsdato. Du er selv ansvarlig for å rette opp eventuelle feil som er lagret på ditt mobilnummer. I tillegg kan du som medlem registrere interesser, antall barn og alder på barn.

 

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av AMFI Larviks kundeklubb til å sende deg kampanjetilbud via e-post og/eller mobil, avhengig av hva du har takket ja til. Opplysningene om deg registreres og benyttes for å gi deg fullgod medlemsservice, det vil si at vi kan tilpasse medlemskapet til deg og dine preferanser. Blant annet kan vi tilpasse medlemstilbud, medlemsinformasjon, nettsider, apper, digital kommunikasjon og de øvrige tjenester og fordeler som tilbys våre medlemmer.

 

Der data også går innom tredjepart, for eksempel ved gjennomføring av spill/konkurranser, lagres ikke medlemsopplysninger hos tredjepart. Tredjepart har heller ikke rettigheter til innsyn i eller mulighet til benytte slike opplysninger.

 

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du har et kunde- eller medlemsforhold til AMFI Larviks kundeklubb eller så lenge som det foreskrives i loven. Ved utmelding vil vi automatisk slette alle personopplysninger om deg. Utmelding kan gjøres via våre nettsider, app eller ved å sende STOPP LARVIK til 2070. Avmelding i nyhetsbrev gjelder kun kommunikasjon via e-post.

Endre medlemskap