Meny
 

Finn din stil hos Cubus

cubus_trender_illustrasjon

Shop vårens viktigste trender hos Cubus.

Er det én ting du bare må ha i garderoben i vår, så er det plagg med blomsterprint. Denne flotte skjorta fra Cubus er fin både til hverdags og fest, og blir det litt kaldt mot kvelden kan du søke ly med en bomberjakke rundt skuldrene.

 

Ønsker du å gå for flere av årets hotteste trender på én gang? Gå for bomberjakke med blomsterprint, som denne fra Cubus. Et av vårens aller største must-haves!

 

 

En annen stil som stadig finner veien tilbake til moteuniverset, er striper. Kombinerer du en stripete overdel med en ensfarget shorts har du et enkelt og veldig tidsriktig hverdagsantrekk. For områder du ikke ønsker å fremheve, anbefales diagonale og vertikale striper. Ønsker du å få frem formene dine bedre, er horisontale striper veien å gå.

 

 

 

Etter en litt mørk og grå vinter er det lite som gjør så store underverker for humøret som litt vårsol og nye klær i friske farger.

 

 

Viktige detaljer i vår er rysjer og volanger. Dette nydelige skjørtet fra Cubus er et sikkerstikk! Sammen med en lekker, sorbetfarget topp inviterer du til fargefest. For et romantisk uttrykk kan du gå for en lys topp med sukkersøtt mønster eller vakre blonder. Føler du deg ekstra trendy kan du krysse av for flere trender med en stripete overdel.

 

 

 

Express yourself! Plagg med uttrykk på er i vinden som aldri før. Er du på jakt etter det ultimate statement-plagget, bør du gå for en t-skjorte som samtidig gir et glimt av personligheten din. 

 

 

Alle produktfoto: Cubus 

 

De store trendene denne våren kan du lese mer om her:

Flower power

Sorbet shades

Hey, sailor!

Words

Vårens must-haves

 

Lyst på noe nytt? Bli inspirert av alle vårens nyheter, og besøk ditt Amfi-senter for trendshopping under årets Trenddager 27.-29. april 2017.

Sist endret - 04 april 2017