Meny
 
kokebøker-illustrasjon

Kokebøkene du må ha

Årets mest inspirerende kokebøker - disse bør du ha på kjøkkenet ditt!

52 supper,  Ylva Bergqvist (Cappelen Damm)

Supper er trendy, smakfullt, sunt og enkelt. Bli inspirert med en ny oppskrift for hver uke av året!

 

Gatemat, Stian Floer og Jan Robin Ektvedt (Press)

Lær om gatemat fra hele verden - en av årets største trender.

Kok & stek, Kulinarisk Akademi (Gursli Berg)

Kåret til en av de beste kokebøkene det siste året av NRK, og et must for alle gourmeter som ønsker å lære teknikker og godt håndverk.

 

Kjøttfri mandag, Maj-Britt Aagaard (Kagge)

Hiv deg på vegetartrenden og vær med på å redde verden litt! Her finner du fristende og spennende middager som passer året gjennom - alle uten kjøtt på ingredienslista!

Mer smak, Caroline Dafgård Widnersson (Vega)

Smak er hot - enten den er hot eller ei. Lær deg et vell av anvendelige sauser og dressinger med denne fargerike kokeboka.

 

Vennemiddag, Ole Martin Alfsen (Press)

"Hverdagsmat" ble en storsuksess, og nå følger kjendiskokken opp med ei bok viet vennemiddagen. Inviter og imponer!

Eventyrlig, jakten på de beste norske råvarene, Karla Siverts, Øivind Hanes, Mats Widén og Kenneth Hansen (Gyldendal)

Ei bok som feirer gode norske råvarer og det vi kan lage av dem. Stjernekokken Karla Siverts, som døde i 2016, var kjøkkensjef hos Smalhans og lidenskapelig opptatt av norske råvarer.

 

Lyst på noe nytt? Bli inspirert av alle vårens nyheter, og besøk ditt Amfi-senter for trendshopping under årets Trenddager 27.-29. april 2017.

Sist endret - 04 april 2017